Trimsalon voor dieren

Maandag: Femke (9u15 tot 18u)

Dinsdag gesloten  (enkel bereikbaar voor opvang via sms)

Woensdag: Femke  (9u15 tot 18u

Donderdag: Femke en Mokie/Maureen (9u30 tot 18u)

Vrijdag: Femke   (9u15 tot 17u30)

Zaterdag: Femke (8u tot 13u)        en Femke en Nicky (13u tot 19u)

Zondag gesloten (enkel bereikbaar voor opvang via sms)

Huisregels trimsalon

Afspraak vastgelegd:

- Gaat u akkoord met de afgesproken data en uur.

- Gaat u akkoord met alle huisregels op deze pagina beschreven.

- Of uw afspraak vastgelegd is via bellen, sms, internet en dergelijke gelden deze huisregels ook. 

-Wij sturen indien ons planning dit toelaat ook herinneringsbericht (sms) een dag op voorhand of de dag zelf, dit is niet verplicht van onze kant. Dit is geen reden achteraf om laattijdige annulatie kosten te vermijden.

- Indien u uw e-mail adres heeft doorgegeven en in ons online systeem staat, ontvangt u ook een bevestigingsmail als een herinneringsmail van afspraak.

Afspraak annulatie: 

- Indien u voor 48u van aanvang uw afspraak annuleert via bellen, smssen of internet/eender contact. Worden er geen kosten in rekening gebracht. (Wij dienen wel een reactie terug te geven.)

- Indien u binnen 48u van aanvang uw afspraak annuleert via bellen, smssen of internet/eender contact. Worden enkel noodgevallen zoals: Overlijden dier/eigenaar, spoed familie lid/uzelf, onverwachtse ziekenhuisopname, enz... niet in rekening gebracht. Wij wensen wel graag een nieuwe afspraak vast te leggen.

- Indien u binnen 48u van aanvang uw afspraak annuleert via bellen, smssen of internet/eender contact. Worden er kosten in rekening gebracht door nalatigheid van uw afspraak zoals: Vergeten, de trimbeurt is nog niet nodig, ik kan hem niet brengen omdat ik de auto niet heb, vergeten annuleren, Ik kan de trimbeurt niet betalen (indien dit zo is dient er tijdig geannuleerd te worden en bekijken we hoe het wel kan voor beide kanten.), ik heb een andere afspraak, enz.... 

Deze loonsverlies (omdat we niet tijdig iemand anders kunnen vinden) brengen we in rekening bij de volgende afspraak met 25 euro. Indien u geen afspraak maakt binnen 7 dagen, dan zijn we genoodzaakt het volledige minimum bedrag van het ras/kruising/voorziende tijd in rekening te brengen. Dit doen we via aangetekende factuur op te sturen. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Indien dit niet betaald wordt geven we dit dossier door aan onze incassobureau.


Uw dier brengen en ophalen:

- Uw dier(en) dienen op het afgesproken uur gebracht te worden.

- Indien u vroeger dan een kwartier van afgesproken uur er bent, gelieve even te wachten in uw auto, met uw dier te wandelen of Temse te verkennen. Door combinatie trimmen van dieren en hondenhotel houden we ons aan een vaste planning voor het werk en pauzes voor ons welzijn.

- Gelieve uw dier voor aanvang (4 uur van aanvang) van de trimbeurt geen eten te geven. Drinken is geen probleem.

- Gelieve uw dier nog uit te laten voor de afgesproken afspraak.

- Gelieve uw dier aangelijnd/in bench naar het trimsalon te brengen, indien dit niet is zijn we niet verantwoordelijk voor en na de trimbeurt van weggelopen dieren.

- Gelieve voor de trimbeurt te melden van eventuele medische problemen bij uw dier(en).

- Indien een andere persoon/gezinslid uw dier(en) brengt, is deze persoon verantwoordelijk van wat de daaruit voor gebeurde behandeling gaat gebeuren, wij zijn niet verantwoordelijk indien ontevredenheid van andere gezinsleden.

- Wij brengen u op de hoogte 15-30 minuten voor einde trimbeurt van uw dier. Gelieve uw dier binnen 40 minuten na verwittiging op te halen. Dit zodat onze planning niet uiteenloopt. Indien er toch problemen voordoen(nood) vb. file, gelieve ons te verwittigen. Gelieve geen grote plannen te maken tijdens de trimbeurt , zodat u tijdig uw dier kunt ophalen. U kunt ook in onze omgeving vertoeven en verschillende dingen plannen via onze balk hierboven: Rondom ons te doen...


Parking:

- Klanten dienen zich te parkeren op de schoolparking (Naast ons gebouw) of DICHT tegen onze garagepoort. 

- Indien u parkeert in lijnvakken in de Scheldestraat (Betalende parking), zijn wij niet verantwoordelijk voor de gasboetes. 

- Rechtover ons gebouw zijn kiezeltjes, dit is een privé domein. Er is ook een garage waar 8 auto's in staan, Gelieve NIET voor de garage poort ingang te parkeren (Ook niet voor eventjes).


Prijzen trimbeurt ter plekke:

- De prijzen kunnen op elk moment aangepast worden zonder verplichting dit te melden. Wij doen dit wel, maar voor klanten die zeer weinig komen in een jaar kunnen we moeilijk tijdig op de hoogte brengen.Betaling:

- Betaling van uw trimbeurt kan via cash/Payconiq/bancontact. 

- Wij nemen geen briefjes van 500 euro en 200 euro aan. 

- Indien wij niet kunnen weer geven van wisselgeld kunnen we op 2 manieren verder: Dit eventueel opschrijven dat er teveel gegeven is of wij schrijven het overige bedrag terug op jullie rekening.Foto's en video's (Ook live en op internet):

- Indien u niet wilt dat er foto's/video's genomen worden om onze pagina te zetten, dient u dit voor de trimbeurt aan te geven. Dit logo van camera hangt ook aan ons inkomraam zichtbaar.

- Wij mogen foto's/video's maken als bewijs van verwaarlozing en mogen deze bewijzen nadien gebruiken in eventuele rechtbanken en dergelijke. 

- Wij dienen geen vergoeding te betalen voor het trekken van foto's/video's van uw dier.Verwaarlozing meerdere keren:

Indien we merken dat uw dier(en) verwaarloosd zijn met hun vacht en gezondheid, hebben we het recht dit aan alle instanties door te geven om uw dier in goede handen te brengen. Wij zullen u eerst verschillende oplossingen aanbieden, maar merken we geen resultaat dan denken we aan uw dier en geven we dit aan.


Verwachtingen:

Wij doen ons uiterste best om uw verwachtingen waar te maken. 

Geef ons genoeg informatie en geef ons zeker een 2de afspraak om eventueel naar het ideale streefbeeld te kunnen volbrengen. Indien uw niet tevreden bent, verwijzen we u graag naar onze collega's.

Indien we merken voor of tijdens de behandeling dat uw wensen niet volbracht kunnen worden op een diervriendelijke manier, dan verwittigen we u via bellen/sms dat we de behandeling veranderen naar wat ons het beste lijkt voor uw dier. Achteraf bij ophaling dient u ook de onverwachtse/extra kosten te betalen.


Bij uw dier blijven tijdens de trimbeurt:

- U mag bij uw dier blijven indien wij merken dat het dier geen stress ervaart door uw aanwezigheid. - U mag bij uw dier blijven indien u op de aangewezen stoelen plaats vindt, indien u ongevraagd aan tafel blijft hangen kunnen wij ons werk niet uitvoeren en dient u achteraf terug te komen. - Indien u bij de trimbeurt blijft , is het niet de bedoeling dat u 1/meerdere keren weggaat uit het gebouw. (roken, enz..) U blijft er van begin tot einde bij.

Prijzen dat we hanteren in het trimsalon:

Honden en Konijnen:

35 euro/uur : redenen in verschil van prijs afhankelijk van gedrag op tafel, duurtijd, aantal intensief werk enz...

Bijvoorbeeld:

Maltezer vanaf 47,50 euro tot ......

Shih Tzu vanaf 47,50 euro tot ........

Golden retriever vanaf 57,50 euro tot ......

Amerikaanse Cocker Spaniel vanaf 52,50 euro tot ......

Engelse Cocker Spaniel vanaf 52,50 euro tot ......

 Chihuahua korthaar vanaf 28 euro tot .....

Chihuahua langhaar vanaf 37,50 euro tot .....

Labrador Retriever vanaf 55,00 euro tot ......

Teckel (plukvacht) vanaf 57,50 euro tot .......

Berner Sennen vanaf 60 euro tot ......

Newfoundlander vanaf 80 euro tot .......

Franse Bulldog vanaf 37,50 euro tot ......

Airedale terrier (Plukken en knippen) vanaf 110 euro tot ......

Airedale terrier (Scheren) vanaf 70,00 euro tot .....

enz....


Katten: 

Wij doen enkel aan functioneel en katvriendelijk trimmen.

Dit betekent dat we enkel klitten uitscheren, knoopjes uitkammen en bij katten zonder knopen enkel wassen, blazen en kleine controle uitvoeren. (Enkel kat uitblazen is ook mogelijk). Kleine controle houd in: Nageltjes knippen, oren en ogen uitkuisen.

Wat hoort daar niet bij: vacht op lengte/puntjes knippen, enkel uitborstelen op een vacht die knoopvrij is, vacht parfumeren, voetkussentjes bloot maken, kat volledig scheren als preventie, enz... 

Consultatie is vanaf 25 euro. (0-30 minuten controle op klitten en verwijderen binnen deze tijd)

Indien de behandeling langer duurt (uitkammen van knopen en klitten scheren) houden we 40 euro/uur aan.

45 min. = 35 euro

60 min. = 45 euro                                                                            De duurtijd begint op het uur dat afgesproken is!

1 uur 15 min. = 55 euro

1 uur 30 min. = 65 euro


Katten die geen knopen of klitten hebben bieden we het volgende aan:

  • Was en blaasmethode + kleine controle (Indien de kat dit aankan)
  • Enkel uitblazen van de vacht van uw kat (Indien de kat dit aankan)

Als de kat het niet aankan stoppen wij de behandeling en bekijken we andere opties.


Was en blaasmethode + kleine controle:

Duurtijd: - 1u30 = 50 euro - 2u = 60 euro - 2u30 = 75 euro.

Komt u binnen 3 maand terug voor een was en blaasmethode + controle, dan krijgt u 10 euro korting op de duurtijd van de behandeling.


Enkel uitblazen + kleine controle:

Vanaf 25 euro (30 min. - Indien langer gelden de bovenstaande prijzen)

Komt u maandelijks uw kat uitblazen, dan rekenen we 20 euro (minder dan 30 min.) 


We hebben bancontact.