Gelieve rekening te houden met een wachttijd 

tussen 2 a 4 weken.


Let op:

Maandag en Zondag is onze sluitingsdag.


Trimsalon voor dieren

Wij werken enkel OP AFSPRAAK.


Uw afspraak vastleggen kan via: 0479/38 65 17 (Liefst sms) of via onze Facebookpagina: 

Animals Beauty Centrum.


Trimsalon afspraken maken doen wij NIET via MAIL of NIET door langst te komen AAN DE ZAAK.


De 10 huisregels trimsalon


1) Gelieve op afgesproken tijd of max 10 minuten te vroeg onze zaak te betreden. Dit omdat we buiten trimbeurten ook ons hondenhotel activiteit hebben en deze honden tussendoor alle aandacht geven. Wij werken ook enkel OP AFSPRAAK.


2) Betaling kan in onze zaak via cash, bancontact (kaart) en Payconiq. 


3)  Gelieve uw dier aangelijnd of in een transport bakje te brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk als uw dier weg loopt.


4) Gelieve indien u gehinderd bent dit tijdig te laten weten (meer dan 24u op geplande afspraak). Hierdoor kunnen we eventueel nog iemand anders inplannen. Anders zijn we genoodzaakt de voorziende trimbeurt te laten betalen. Indien u annuleert via sms, dient u een reactie van ons terug te krijgen want anders wordt deze annulatie niet correct aanvaard. 

Heeft u het gevoel dat het niet aangekomen is, mail ons op animalsbeautycentrum@hotmail.com dan heeft u een bewijsje van annulatie.

1 x vergeten is geen probleem bij ons indien u eerdere afspraken altijd na kwam, uiteraard bij 2de keer dienen we hier ook voor aan te rekenen. Bij annulatie van vergeetachtigheid, dient u wel direct een afspraak in te plannen.


5) Indien uw dier moeilijk gedrag of een vacht heeft met vele knopen en klitten, kan er een meerprijs gevraagd worden.


6) Indien u niet wenst dat er foto's en video's op onze pagina (Facebook) komt, dient u dit VOOR de trimbeurt te vermelden. U gaat akkoord bij het maken van uw afspraak dat we foto's en video's mogen maken van de staat van uw dier zijn vacht en deze mogen gebruiken als bewijs van vacht verwaarlozing.


7) Indien uw dier bijna/klaar is, sturen we een sms. Wij verwachten van u dat u binnen een halfuurtje na afgesproken tijd of sms uw dier opgehaald heeft. Uw dier langer bij ons laten kan onze planning in de war brengen en is ten nadele van onze hondenhotel. Ook het vroeger van uw dier ophalen dan afgesproken geeft stress bij uw dier en bij ons (omdat uw dier dan beweeglijker is bij afwerkingsmoment), gelieve in de auto te wachten of te wel enkel af te komen na sms van ons.


8) De prijzen worden elk jaar aangepast op 1 januari. We hebben ook het recht onze prijzen af te stemmen per dierenbaasje. Prijzen op website zijn ook VANAF PRIJZEN.


9) Katteneigenaren dienen bij de behandeling te blijven. Hondeneigenaren mogen bij hun dier blijven enkel als dit noodzakelijk is: angstig (bijten) / om te assisteren bij hun hond (gezondheid). We willen de dieren op ons gericht laten zijn om de behandeling aangenaam mogelijk te maken. Indien gewenst kunnen we foto's en video's maken om achteraf te sturen. Gelieve dit voor te behandeling te laten weten.


10) Indien er iets met uw dier is binnen 12u na behandeling, dient u ons te verwittigen en naar onze dierenarts te wenden. Indien u liever zelf uw dierenarts kiest (wat mag) , dient deze dierenarts contact op te nemen met ons, wij gaan ervan uit dat de diagnose aan ons verteld wordt door de DA zelf. Indien hiermee geen rekening gehouden wordt zijn wij niet verantwoordelijk voor achteraf kosten. Ook indien later dan 12u na behandeling of later melding gemaakt worden. Zijn wij niet verantwoordelijk.


Bij het maken van uw afspraak bij ons gaat u akkoord met onze huisregels.


Gelieve niet te parkeren rechtover ons gebouw (zie afbeelding), je mag zeker op de schoolparking van Sint-Amelberga parkeren.

Prijzen dat we hanteren in het trimsalon:

Honden en Konijnen:

35 euro/uur : redenen in verschil van prijs afhankelijk van gedrag op tafel, duurtijd, aantal intensief werk enz...

Bijvoorbeeld:

Maltezer vanaf 50 euro tot ......

Shih Tzu vanaf 50 euro tot ........

Golden retriever vanaf 57,50 euro tot ......

Amerikaanse Cocker Spaniel vanaf 52,50 euro tot ......

Engelse Cocker Spaniel vanaf 52,50 euro tot ......

 Chihuahua korthaar vanaf 28 euro tot .....

Chihuahua langhaar vanaf 37,50 euro tot .....

Labrador Retriever vanaf 50,00 euro tot ......

Teckel (plukvacht) vanaf 57,50 euro tot .......

Berner Sennen vanaf 67,50 euro tot ......

Newfoundlander vanaf 90 euro tot .......

Ierse Wolfshond Vanaf 120 euro tot .....

Franse Bulldog vanaf 37,50 euro tot ......

Airedale terrier (Plukken en knippen) vanaf 120 euro tot ......

Airedale terrier (Scheren) vanaf 75,00 euro tot .....

enz....


Katten: 

Wij doen enkel aan functioneel en katvriendelijk trimmen.

Dit betekent dat we enkel klitten uitscheren, knoopjes uitkammen en bij katten zonder knopen enkel wassen, blazen en kleine controle uitvoeren. (Enkel kat uitblazen is ook mogelijk). Kleine controle houd in: Nageltjes knippen, oren en ogen uitkuisen.

Wat hoort daar niet bij: vacht op lengte/puntjes knippen, enkel uitborstelen op een vacht die knoopvrij is, vacht parfumeren, voetkussentjes bloot maken, kat volledig scheren als preventie, enz... 

Consultatie is vanaf 25 euro. (0-30 minuten controle op klitten en verwijderen binnen deze tijd)

Indien de behandeling langer duurt (uitkammen van knopen en klitten scheren) houden we 40 euro/uur aan.

45 min. = 42,50 euro

60 min. = 52 50 euro                                                                            De duurtijd begint op het uur dat afgesproken is!

1 uur 15 min. = 57,50 euro

1 uur 30 min. = 62,50 euro


Katten die geen knopen of klitten hebben bieden we het volgende aan:

  • Was en blaasmethode + kleine controle (Indien de kat dit aankan)
  • Enkel uitblazen van de vacht van uw kat (Indien de kat dit aankan)

Als de kat het niet aankan stoppen wij de behandeling en bekijken we andere opties.


Was en blaasmethode + kleine controle:

Duurtijd: - 1u30 = 50 euro - 2u = 60 euro - 2u30 = 75 euro.

Komt u binnen 3 maand terug voor een was en blaasmethode + controle, dan krijgt u 10 euro korting op de duurtijd van de behandeling.


Enkel uitblazen + kleine controle:

Vanaf 25 euro (30 min. - Indien langer gelden de bovenstaande prijzen)

Komt u maandelijks uw kat uitblazen, dan rekenen we 22,50 euro (minder dan 30 min.) Nieuwe LUXE vachtverzorgingslijn!


Gewone lijn shampoo en conditioner --> luxe lijn shampoo en conditioner = opleg 2,50 euro.

Bv. Je vachtverzorging voorheen koste 47,50 euro met de gewone shampoo en conditioner, indien je graag nu de luxe shampoo en conditioner wenst zal het 50,00 euro zijn. Dit is niet verplicht als je ook een masker of modderbad kiest. Je kan perfect de gewone shampoo en conditioner lijn doen + een masker of modderbadje.

De prijzen zijn opgesteld naargelang grootte van uw dier en haarlengte (lengte dat uw dier het salon verlaat). Bv. Een geschoren (3mm-9mm) maltezer hoort bij kleine honden met kort haar, terwijl een maltezer met 2cm tot 5cm hoort bij kleine honden met middelmatig lengte haar.

Shampoo luxe lijn: Extracten van berken & tijm, gequaterniseerde keratine, creatine en vitamin C + E + panthenol.

Conditioner luxe lijn: Voedende en ontwarrende conditioner. Deze rijke conditioner hydrateert direct en revitaliseert zelf de meest beschadigde vachten, vergemakkelijkt het ontklitten en voorkomt hun vorming. De zachte creme geeft een filmlaagje over de gehele lengte van het haar, geeft onmiddellijk glans. Verrijkt met hoge concentraties keratine, creatine, vitamine C + E + panthenol. Phytoceramides gewonnen uit zonne bloempitten voor een totale bescherming, gehydrolyseerde rijsteiwitten en bamboe extract vormen de natuurlijke film en voeden de vacht.

Extreme Volume Moisturizing Masker: Hydrateert en zorgt voor extreem volume. Een professionele behandeling speciaal ontwikkeld om te herstructureren en volume te geven aan dun en zwak haar. De zeer hoge concentratie van natuurlijke olien van jojoba en macadanie voeden het haar diep van wortel tot punt en wikkelt het haar langs de gehele lengtein een beschermde en glazende laag.

Glossy Shine Masker: Masker ideaal voor doffe, beschadigde vachten. Bevat arganolie, tarwekiemen, lijnzaadolie, keratine, creatine, vitaminen E + C + panthenol. Verzacht en voedt de vacht.

zie prijslijst op afbeelding hieronder. Bij interesse, laat ons dit tijdig weten Team Animals Beauty Centrum

Bovenstaande vachtverzorgingslijn is enkel voor honden + groene klei en sprays zijn afgeschaft.