Wij vangen jouw lieveling(en) met de beste zorgen op!

Vanaf 1 juli 2019 starten we met onze LUXE honden hotel. U kunt uw hond(en) voor 1 dag of meerdere dagen bij ons laten verblijven in één van onze 5 leuke ingerichte slaapkamers.


Meerdere honden van het zelfde gezin kunnen in 1 slaapkamer samen vertoeven indien gewenst.


De kamer ziet er als volgt uit:

- Plexiglas aan de onderkant rond heel de kamer.

- Verder geverfd in huiselijke sfeer.

- Deur in 2 delen.

- Belichting aanwezig.

- Camera aanwezig.

- Tegelvloer

- Canvas

-Vloerkleed, kastjes enz...


Uw dier krijgt deze minimale activiteiten/dag:

- 15 min. hersenwerk voor honden / hond.

- 5-6 wandeling / hond (5 min.-20 min.)

- 1,2,3 enz.. aantal voedingsmomenten zoals ze thuis hebben. Drinken word 2 x ververst.

- Camera in elke slaapkamer, voor elk moment toezicht. Er worden in de hondenspeeltuin, trimsalon en hal ook een camera voorzien.

- Indien gewenst speelmoment met een soortgenoot (wenst u in te vullen op het informatieblad).

- Skype of messenger video moment op afgesproken tijd. (30 min.) Dient vooraf afgesproken te zijn.

- Radio

enz...

Volgende wordt ook voorzien:

- Foto's en video's worden bijgehouden tot na de opvangperiode of kan eventueel om de 3 dagen doorgestuurd worden via WETRANSFER.

- Dagelijks via fb proberen we live te gaan hoe het bij ons is.

- We voorzien speelgoed, knuffels, dekentjes, veldbed, kommen enz... indien nodig.


Wat dient u zelf mee te brengen:

- Eten voor uw honden voor de opvangperiode te voldoen. Dit omwille andere voeding voor gezondheidsproblemen kan zorgen (bv. diarree, maagpijn enz...)

- Boekje van uw hond(en).

- Niet verplicht maar wel aangeraden: gekende Bench, dekentje, speelgoed, knuffeltjes, kommen, vachtverzorgingsmateriaal, enz... Zodat de honden de thuisomgeving meer ervaren hier.


Zeer belangrijk! Dienen alle vaccinaties in orde te zijn alsook kennelhoest.

Heeft u interesse om een kamer te reserveren voor uw lieveling(en) of heeft u nog vragen, contacteer ons gerust.

Wij komen graag bij u voor een gesprek!

Prijzen :

Prijzen Hondenhotel:

30 euro/dag/hond (Wij werken per dag, niet per nacht)

2 honden = 50/dag

3 honden = 70 euro/dag

4 honden = 90 euro/dag

5 honden = 110 euro/dag

Vanaf dag 10 = 5% korting op totaalprijs

Vanaf dag 20 = 10% korting op totaalprijs

Vanaf dag 30 = 15% korting op totaalprijs

Dag opvang = 25 euro per dag (20 euro met 5 beurtenkaart)


Voor honden eigenaren die het gemakkelijk vinden hun hond(en) te brengen s'morgens (VM)  en s'avonds op te halen, hebben we een 5 beurtenkaart. Dit komt dan uit op 20 euro per dag/hond. Deze beurtenkaart heeft wel volgende voorwaarden:

- Het 5 beurten dienen betaald te worden op voorhand.

- Deze beurtenkaart is een jaar geldig.

- Het bedrag of beurten dat niet gebruikt is, kan men niet terug inruilen voor geld.

- Deze beurtenkaart is niet geldig tijdens vakantieperiodes.

- De beurtenkaart geeft geen voorrang op andere mensen die tijdig reserveren.

- Een beurt  betekend brengen vm en ophalen na 16u tot 23u30. (geen overnachting)

Wat vinden wij belangrijk:

- Honden dienen in de vm gebracht te worden, dit omdat hun eerste dag al kunnen wennen aan onze werkwijze overdag en de kamer.

- Eigen voeding van thuis: Omdat jullie viervoeter veranderd van omgeving proberen we zoveel mogelijk veranderingen te beperken. Indien we zelf zouden voeding aanbieden gaat uw hond(en) zijn maagje anders reageren door de verandering van voeding , waardoor uw dier diarree zou kunnen krijgen. Waardoor uw hond iets zwakker van zou kunnen worden. Daarom zijn honden welkom die brokken als versvoer (diepvries ook) krijgen. Zodat we de maag de zelfde gewoontes kunnen geven. wij geven 1, 2 of meer voedingsmomenten aan zoals u thuis gewoonlijk doet.

- Eigen materialen van thuis: Wij hebben zelf materialen ter beschikking, maar merken dat honden met eigen materialen en geuren van thuis veel beter op hun gemak zijn tijdens hun verblijf bij ons. We raden aan zoveel mogelijk mee te geven om de thuis situatie zo goed mogelijk na te bootsen.

- Verplichte rust: Bij de meeste pensions is er een constante prikkeling van andere honden die blaffen, buitengeluiden indien ze een schuifdeur hebben naar buiten of rennen hebben uit staal waardoor ze alles zien bewegen. Door hele dag deze prikkels te ontvangen gaat eerder uw dier moe zijn op het einde van de dag door overprikkeling, dit willen wij niet.  Overdag zijn ze verplicht 1 uur in de vm en 1 uur in de nm alleen op hun slaapkamer te vertoeven. Dit volledig afgesloten (zien geen andere honden) met toezicht via een camera in hun slaapkamer. Zodat ze even alles van gebeurtenissen op een rijtje kunnen zetten. Dit zorgt ook dat honden minder gestrest zijn tijdens de opvangperiode.

- Lounge ruimte: Uiteraard willen wij niet dat de hond enkel in zijn slaapkamer vertoefd (Ook al is deze leuk ingericht :-) ). We hebben ook een neutrale kamer/plaats waarbij verschillende zetels/plekjes voorzien zijn. Over de hele dag werken we met een schema om elk hond(en)/gezin de lounge ruimte te laten ontspannen.

- Hersenwerk voor honden plek: Buiten de dagelijkse wandelingen (3 x wandeling) bieden we per hond 1-3 hersenwerk spelletjes aan. Dit aangepast per hond. Wij werken graag fysiek en mentaal met uw dier.

- Wandelingen/Hondentoilet: Wij bieden standaard 3 x wandelingen van 20 min. aan. We hebben geen gras (ideaal voor honden die allergisch zijn aan grasachtige planten.) Wij houden wel rekening met de gewoontes van uw dier. Wandelt u nooit met uw hond, zullen wij korte wandelingen doen tot ze hun behoefte doen en dan eerder meer mentaal bezigheden doen. Wandelt uw dier graag of is uw dier graag buiten dan wandelen we langer. We hebben zelf in het gebouw zelf een hondentoilet. S'morgen's  wanneer ze ons voor het eerst zien kunnen we ons helaas niet in 5 splitsen om tegelijkertijd te wandelen. Dus we gaan eerst voor het eten en na het eten met elke hond naar het hondentoilet. Overdag worden dan pas de wandelingen uitgevoerd.

- Privé en zaak: Wij hebben onze zaak op het gelijksvloers, de 1ste en 2de verdiep is onze privé. Wij voorzien camera toezicht tussen 22u en 7u (overdag ook) . Indien we merken in onze privé dat een hondje zicht niet goed kan leggen of wat moeilijk in slaapt geraakt, bekijken we of een aandacht moment, wandeling, hersenspel of moment in de hondenspeeltuin uw dier mentaal kan geruststellen. Doordat we wonen met de prive en zaak in het zelfde gebouw kunnen we ook zeer snel bij jullie dier zijn indien er iets zou voorvallen.

- Dierenarts: Wij hebben een contactdierenarts die 1 keer per maand komt controleren van de aanwezige dieren.

- Video gesprek via laptop: Het is mogelijk uw dier dagelijks een halfuurtje te zien. Dit wordt vooraf afgesproken rond welke tijd. Wij zetten wel het geluid uit. U kunt uw hond zien en uw hond(en) kunnen jouw zien. Indien we merken dat uw hond zich zorgen maakt kan het beeld ook uitgeschakeld worden. Zodat uw dier niet te bezorgd geraakt indien dit gebeurt. Maar meestal verloopt dit vlot.

- Foto's en video's tijdens het verblijf: Indien u graag foto's en video's wenst is dit zeker mogelijk. We kunnen deze om de 3 dagen toesturen via WETRANSFER (mail) of u alles sturen na de opvangperiode. Dit zullen voornamelijk foto's en video's zijn van tijdens wandelingen, hersenwerk, lounge ruimte, kamer enz....

- Mogelijkheid uw hond enkel te wassen en droog te blazen: U kunt uw dier met een kleine meerprijs laten wassen tijdens de opvangperiode. Wij doen dit enkel bij honden die een verzorgde vacht hebben (geen klitten of veel knopen). Dit is enkel mogelijk indien dit afgesproken is, niet wanneer het gevraagd wordt bij het ophalen of brengen van de hond.

- Deur op slot: Overdag en s'nachts zijn de deuren vast met een sleutel. Wij werken enkel op afspraak. Toevallige mensen die info vragen (die langs het gebouw lopen) kunnen niet zomaar binnenwandelen in onze zaak. Dit hebben we besloten voor de veiligheid van u dier als voor de rust. 

- Vachtverzorging: Wij bieden wel de basis vachtverzorging aan. Indien uw dier knoopvrij bij ons komt zal uw dier ook knoopvrij naar huis gaan.

- Ophaal en terugbreng dienst: Wij bieden gratis ophaal en terugbreng service binnen de 10km. Indien meer dan 10 km dan  rekenen we 10 euro aan.

- Gewoontes wat mag wel en wat niet: Indien uw dier dingen mag en niet mag horen we dit graag. Wij willen geen dingen aanleren dat ze thuis niet mogen. Mag uw dier niet in de zetel, dan houden wij hier rekening mee enz.... Gelieve ons dit mee te delen voor aanvang van de opvangperiode.

- Medicatie: Wij vragen geen meerprijs voor medicatie toe te dienen. Wij wensen wel dat alle medicatie meegegeven word om heel de opvangperiode te overbruggen.

- Vernieling van materialen: Indien uw dier tijdens het verblijf materialen vernield zijn wij zelf aansprakelijk hiervoor. Wij moeten het inzicht hebben wat we bieden aan uw dier. U krijgt geen onvoorziene kosten achteraf, enkel uitzonderlijk bij schade aan de muren/zetel wordt er 15-25 euro aangerekend achteraf.

- Betaling: U kunt het verblijf van uw dier betalen in de hand als via overschrijving. Wij hebben geen bankcontact apparaat in de zaak aanwezig. Het is ook mogelijk de 70% bij reservatie in schijven te betalen. De overige 30% dient bij begin van de opvangperiode in de hand aanwezig te zijn of op de rekening gestort te zijn.

- Wij komen graag op gesprek: Indien u interesse hebt om een verblijfsperiode vast te leggen. Kunt u ons best via mail of sms een afspraak vast leggen. Dan komen wij voor 1 juli 2019 bij jullie thuis of na 1 juli 2019 bij ons in de zaak. Wij brengen dan in tweevoud de algemene voorwaarden mee en het verblijfscontract mee. Wij vullen deze zo correct en eerlijk mogelijk in. Deze gegevens staan hieronder zodat u alle tijd heeft deze op het gemak te lezen. Ook indien u nog meerdere vragen heeft kunt u deze stellen.

- .......
Algemene voorwaarden LUXE Honden opvang

Betaling:

 • Alle prijzen vermeld op de website en formulieren zijn incl. Btw.
 • Betaling via overschrijving is op volgende rekeningnr.: BE11 0017 8959 6648 op naam van Animals Beauty Centrum, met vermelding jouw naam + naam van je hond(en).
 • Indien u wenst te reserveren op voorhand dient er 70% betaald te worden van het totaalbedrag. Dan pas is uw periode gereserveerd.
 • Het overige bedrag dient voor 7 dagen van aanvang overgeschreven te worden.
 • Bij last minute reservatie dient het volledige bedrag betaald te worden cash op de dag bij het brengen van de hond(en).
 • Betaling voor extra diensten dienen ook voor aanvang van de hond(en) betaald zijn. (BV. Snoepmix pakket)
 • Indien vaccinaties niet in orde zijn, komt onze contactdierenarts terplaatse in ons hotel en zijn de kosten voor de eigenaar. Deze extra kosten dienen ten laatste betaald te worden tegen dat de dier(en) opgehaald worden.
 • Annulatie:
 • Indien u uw gereserveerde periode meer dan 1 maand op voorhand annuleert krijgt u 50% van uw voorschot terug. Dit is om loonverlies te dekken van alle mensen dat we hebben moeten weigeren voor de gereserveerde periode.
 • Indien u uw gereserveerde periode binnen 1 maand annuleert voor aanvang, is dit 70% voorschot voor Animals Beauty Centrum voor loonverlies te dekken.
 • Indien u annuleert meer dan 1 maand voor de aanvang, dan krijgt u uw bedrag teruggestort binnen 3 maand na annulatie.
 • Indien er een annulatie onstaat wegens sterfte van uw dier, wordt uw reservatie met het overschreven bedrag volledig terugbetaald. (Dit mits bewijs van de eigen dierenarts.)
 • Indien u uw dier brengt en vroeger ophaald (dag zelf of na meerdere dagen vroeger dan afgesproken), dan wordt de totaalprijs van verblijf niet gewijzigd.
 • Plichten van Animals Beauty Centrum
 • Animals Beauty Centrum zal rekening houden per ras of kruising naar gezondheid, fysiek, mentale toestand.
 • Animals Beauty Centrum zal instaan om de beste zorgen te bieden voor uw hond(en).
 • Animals Beauty Centrum zal een contactdierenarts laten komen indien er iets afwijkends in gedrag of lichaam ontstaat.
 • Animals Beauty Centrum zal geen gegevens persoonlijk van de klant mededelen op media.
 • Animals Beauty Centrum zal alle standaard diensten uitvoeren die vermeld staan op de website.
 • Plichten van de eigenaar van de hond(en)
 • De eigenaar dient zo eerlijk mogelijk het dossier in te vullen.
 • De hond(en) dienen de vereiste vaccinaties voor aanvang periode in orde te maken. Indien dit niet in orde is, laten we onze contactdierenarts de vereiste vaccinaties zetten op kosten van de eigenaar van de hond(en).
 • Toegewezen kamer
 • Animals Beauty Centrum kiest zelf de kamer waar uw dier gaat verblijven. Wij doen ons uiterste best om de ideale kamer uit te kiezen met de aanwezige honden op dezelfde reserveringsmoment.
 • Foto's en video's
 • Per slaapkamer (5 slaapkamers) hangt er 1 camera in de kamer. Wij krijgen toestemming om uw dier te filmen en kunt alle recente info van uw dier op de fb pagina vinden op Animals Beauty Centrum. U geeft toestemming dat er foto's en video's geplaatst mogen worden op facebook. Tenzij u in het contract uitdrukkelijk vermeld dat dit niet mag.
 • Foto's en video's kunnen via mail door gemailt worden.
 • Opvragen van video's recorder is niet mogelijk.
 • Ongelukken
 • Indien Animals Beauty Centrum 2 of meerdere honden bij elkaar plaatst en deze brengen elkaar schade toe, dan is de familiale verzekering van toepassing van de honden eigenaren zelf. Indien een hondeneigenaar aangeduid heeft om hun hond niet in contact te brengen met soortgenoten, dan vergoed Animals Beauty Centrum dit.
 • Indien zaakvoerder of personeel lichamelijke schade van uw dier krijgt, wordt de familiale verzekering van de hondeneigenaar aangesproken om de kosten te vergoeden.
 • Schade aan inrichting hondenhotel en materiaal
 • Indien uw dier kleine schade toe brengt aan ons hondenhotel vergoed Animals Beauty Centrum dit. Indien uw dier grote schade toebrengt. (Kosten hoger dan 25 euro) wordt er een schade vergoeding wat boven 25 euro is vergoed door de eigenaar na de verblijfsperiode.
 • Speelgoed dat aangeboden wordt van Animals Beauty Centrum en kapot zou gaan, vergoed Animals Beauty Centrum zelf.
 • Indien uw hond(en) eventueel zetels of meubilair vernielt, en wij deze moeten wegdoen wegens teveel schade, betaald de eigenaar boven de 25 euro de schade. Alsook de kosten van het containerpark in Temse.
 • 1 hond of meerdere van hetzelfde gezin
 • Indien er 2 verschillende geslachten aanwezig zijn in hetzelfde gezin die nog intact zijn, zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen wanneer u wenst dat ze in dezelfde kamer moeten verblijven.
 • Indien 2 of meerdere honden in een kamer verblijven van hetzelfde gezin en deze niet overeenkomen, zijn we genoodzaakt te scheiden van beide honden. Hierdoor komt één van de dieren in een andere kamer terecht. Het is 15 euro/dag boete daar er dan 2 kamers bezet zijn.
 • Indien honden van hetzelfde gezin elkaar schade toebrengen, is Animals Beauty Centrum niet aansprakelijk voor deze feiten en dienen de eigenaars zelf de dierenarts kosten te betalen bij terugkomst of tijdens verblijf komt onze contactdierenarts alles controleren. De kosten zijn nadien voor de eigenaars.
 • Medicatie
 • Indien er medicatie gegeven wordt op vraag van de eigenaar geven we de dosis dat op ons formulier staan. Indien de hond hierdoor slechter wordt of sterft is Animals Beauty Centrum niet aansprakelijk.
 • Indien uw dier moeite heeft te verblijven in Animals Beauty Centrum, mag Animals Beauty Centrum medicatie (biologische als kalmerende medicatie geven). Dit eerst in overleg met de eigenaar. De extra kosten voor de kalmerende producten zijn voor de eigenaar.
 • Wij dienen medicatie toe via het aanbrengen in keelgat of medicatie in eten of snoep.
 • Eten en drinken
 • Indien uw dier geen kraanwater lust of drinkt thuis, dient er flessenwater meegegeven te worden dat de opvangperiode voldoet.
 • Indien uw dier van tafel voeding krijgt, proberen wij deze gewoonte ook te doen. Wij zijn niet aanprakelijk indien uw dier slecht hierop reageert. (Dit omdat het geen hondenvoeding standaard is).
 • Indien uw dier koel of diepvries eten krijgt, hebben wij een koel en diepvries kasten voorzien. Wij zijn niet verantwoordelijk voor voeding die over datum is dat meegegeven wordt of de gevolgen indien ze ziek worden van hun voeding.
 • Indien uw dier allergies is voor bepaalde voeding of omgevingsdelen, dient u dit te vermelden. Indien uw dier gezondheidsproblemen krijgt en het niet vermeld staat op het formulier, dan zijn de kosten van de contactdierenarts controle voor de eigenaar.
 • Eigenaar van de hond(en) dienen zelf een eet en drinkbak mee te geven, indien dit vergeten is voorzien wij deze bakken zelf. Indien de hond(en) er niet wil uit eten, worden de eigenaars verwittigd.
 • Indien we merken dat uw hond(en) zijn voeding na 2 dagen niet wil eten, bieden wij alternatieve voeding aan. Indien we kosten hiervoor moeten maken , is dat voor de eigenaar. Uiteraard overleggen wij dit eerst met de eigenaar.
 • Wij bieden zelf ook snoepjes aan, maar hebben liever dat eigenaars die op de hoogte zijn dat hun dier allergies is hun eigen snoepjes mee geven.
 • Verloren dier
 • Indien uw dier los weggelopen is, zal Animals Beauty Centrum er alles aan doen om uw dier terug te vinden. Alle kosten zijn voor Animals Beauty Centrum.
 • Indien uw dier weggelopen is omdat hun harnas of halsband niet op maat is, is Animals Beauty Centrum niet aansprakelijk voor schade nadien.
 • Zwangere hond
 • Indien uw dier zwanger is tijdens de opvangperiode, zijn wij niet aansprakelijkvoor complicaties.
 • Bij de bevalling worden de eigenaars op de hoogte gebracht.
 • Zal Animals Beauty Centrum zich aanpassen voor alle zorgen voor zoveel mogelijk rust te bieden voor uw dier.
 • Indien uw hond bevalt bij ons dan zal er een contactdierenarts ter plaatse komen controleren, dit tijdens de bevalling of nadien. Indien er bloed op materiaal komt dat gewassen kan worden, wordt enkel de kosten van proper wassen vergoed door de eigenaar. Indien op materialen die geverfd zijn de nieuwe verf vergoed.
 • Indien er sterfte van één of meerdere jongen zijn, is Animals Beauty Centrum niet aansprakelijk.
 • Indien de bevalling plaats gevonden heeft, komt er vanaf de dag dat de puppy('s) er zijn 10 euro/dag extra kosten bij voor de extra zorgen. Wij gaan dan niet van het bedrijf weg en indien wel wordt er extra personeel voorzien.
 • Niet ophalen op afgesproken tijd/data
 • Indien uw dier langer verblijft bij ons worden alle extra kosten vergoed door de eigenaar.
 • Indien uw dier(en) zonder verwittiging niet opgehaald worden, zal Animals Beauty Centrum uw dier max. 2 weken of korter indien er geen kamers beschikbaar zijn uw dier(en) houden. Nadien worden de dieren naar een asiel gebracht en alle kosten van extra opvang worden door de eigenaar vergoed.
 • Indien u tijdens uw opvangperiode graag wenst te verlengen, dient de eigenaar de overige kosten te betalen bij ophaling van het dier(en). Indien er geen kamer vrij is dient u uw dier op te komen halen.
 • Vaccinaties
 • Uw hond(en) dienen tegen aanvang verblijfsperiode ingeënt te zijn tegen: Kennelhoest, Carré, Parvovirose, Hepatitis contagiosa canis. Indien dit niet in orde is mogen wij uw dier(en) weigeren of laten we de contactdierenarts de vereiste vaccinaties toebrengen op kosten van de eigenaars.
 • Betaling voor de ontbrekende vaccinaties dienen voor ophaalperiode betaald te worden.
 • Sterfte
 • Indien u dier sterft, brengen we de eigenaar op de hoogte. De controle dierenarts komt controleren of Animals Beauty Centrum aansprakelijk is of niet.
 • Als u dit contract tekent , gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en heeft u alles gelezen. Datum: Opgemaakte te: Handtekening gastheer Handtekening klant