Bij uw reservatie dient u te weten dat wij geen rekening houden met nieuwe Corona Maatregelen als excuus. Het is een onzekere tijd en u kiest er zelf voor om een boeking uit te voeren ondanks alle onzekerheden. Wij dienen deze periode ook financieel te overbruggen. Om financieel verlies te compenseren zijn wij genoodzaakt de helft van het bedrag van elke boeking te behouden en dit niet kunnen teruggeven indien u annuleert (Ook geen voucher) . Ook indien u de periode inkort, krijgt u geen vermindering in prijs voor reeds geplande reservaties. Hopende op uw begrip.

Reservatie staat pas vast, na het ontvangen van 50% per boeking.

Foto's en video's te bezichtigen op onze Facebook pagina: Animals Beauty Centrum

Wij vangen jouw lieveling(en) met de beste zorgen op!

U kunt uw hond(en) voor 1 dag of meerdere dagen bij ons laten verblijven in één van onze 3 leuke ingerichte slaapkamers.


Meerdere honden van het zelfde gezin kunnen in 1 slaapkamer samen vertoeven.


Wij vangen enkel kleine en middelmatige honden op. (Dagopvang en overnachting)


Het is niet mogelijk tot in de opvang zelf te betreden, dit brengt aanwezige honden eventueel stress. Hun kamer is hun veilige haven. Gelieve hiermee rekening te houden.


Uw dier krijgt deze minimale activiteiten/dag:

- 15 min. hersenwerk of 3-10 spelletjes per dag voor honden / hond.

- 5-7 wandeling / hond (meer dan 2 uur in buitenlucht/omgeving.)

- 1,2,3 enz.. aantal voedingsmomenten zoals ze thuis hebben. Drinken word 2 x ververst en meer indien nodig.

- Camera in elke slaapkamer, voor elk moment toezicht. 

- Indien gewenst speelmoment met een soortgenoot.

- Radio

enz...

Volgende wordt ook voorzien:

- Foto's en video's worden op onze facebookpagina gepost mensen die geen facebook hebben, worden alle foto's en video's bijgehouden tot na de opvangperiode en/of kan eventueel om de 3 dagen doorgestuurd worden via WETRANSFER.

- We voorzien speelgoed, knuffels, dekentjes, manden , kommen enz... indien nodig.


Wat dient u zelf mee te brengen:

- Eten voor uw honden voor de opvangperiode te voldoen. Dit omwille andere voeding voor gezondheidsproblemen kan zorgen (bv. diarree, maagpijn enz...)

- Boekje van uw hond(en).

- Kleine snoepjes, voldoende voor hersenwerk met uw dier te kunnen doen.

- Niet verplicht maar wel aangeraden: gekende Bench, dekentje, speelgoed, knuffeltjes, kommen, vachtverzorgingsmateriaal, enz... Zodat de honden de thuisomgeving meer ervaren hier.


Zeer belangrijk! Dienen alle vaccinaties in orde te zijn alsook kennelhoest.


Heeft u interesse om te reserveren voor uw lieveling(en) of heeft u nog vragen, contacteer ons gerust.

Wij geven graag meer informatie.


Prijzen Hondenhotel:

30 euro/dag/hond (Wij werken per dag, niet per nacht) bv. vrijdag brengen en zaterdag ophalen = 2 dagen = 60 euro.

Dag opvang = 25 euro dag en per hond

Er worden kortingen per aantal honden gegeven.

Totale berekeningen en kortingen kan men zien bij doorgeven van uw periode op ons reserveringsprogramma.

Brengen van uw dier dient te gebeuren voor 14u.

Ophalen van uw dier dient te gebeuren tussen 10u en 19u.Gelieve niet te parkeren rechtover ons gebouw (zie afbeelding), je mag zeker op de schoolparking van Sint-Amelberga parkeren.


Wat vinden wij belangrijk:

- Honden dienen in de VOORMIDDAG gebracht te worden dat is tussen 8u30 en 11u30, dit omdat hun eerste dag al te laten wennen aan onze werkwijze overdag en de kamer. 

Voor DAGOPVANG  brengen tussen 8u30 en 11u30 en voor ophalen graag voor 19u. Dit om de rustpauzes van de reeds aanwezige honden te respecteren. 


- Wij vinden individuele aandacht belangrijker, want wat is je hond met een mooie kamer zonder aandacht ? ;-)

- Eigen voeding van thuis: Omdat jullie viervoeter veranderd van omgeving proberen we zoveel mogelijk veranderingen te beperken. Indien we zelf zouden voeding aanbieden gaat uw hond(en) zijn maagje anders reageren door de verandering van voeding , waardoor uw dier diarree zou kunnen krijgen. Waardoor uw hond iets zwakker van zou kunnen worden. Daarom zijn honden welkom die brokken als versvoer (diepvries ook) krijgen. Zodat we de maag de zelfde gewoontes kunnen geven. wij geven 1, 2 of meer voedingsmomenten aan zoals u thuis gewoonlijk doet.

- Eigen materialen van thuis: Wij hebben zelf materialen ter beschikking, maar merken dat honden met eigen materialen en geuren van thuis veel beter op hun gemak zijn tijdens hun verblijf bij ons. We raden aan zoveel mogelijk mee te geven om de thuis situatie zo goed mogelijk na te bootsen.

- Verplichte rust: Bij de meeste pensions is er een constante prikkeling van andere honden die blaffen, buitengeluiden indien ze een schuifdeur hebben naar buiten of rennen hebben uit staal waardoor ze alles zien bewegen. Door hele dag deze prikkels te ontvangen gaat eerder uw dier moe zijn op het einde van de dag door overprikkeling, dit willen wij niet.  Overdag zijn ze verplicht 1 uur in de vm en 1 uur in de nm alleen op hun slaapkamer te vertoeven. Dit volledig afgesloten (zien geen andere honden) met toezicht via een camera in hun slaapkamer. Zodat ze even alles van gebeurtenissen op een rijtje kunnen zetten. Dit zorgt ook dat honden minder gestrest zijn tijdens de opvangperiode.

- Open ruimte: Uiteraard willen wij niet dat de hond enkel in zijn slaapkamer vertoefd (Ook al is deze leuk ingericht :-) ). We hebben ook een neutrale plaats voorzien.

- Hersenwerk voor honden plek: Buiten de dagelijkse wandelingen bieden we per hond 1-10 hersenwerk spelletjes aan. Dit aangepast per hond. Wij werken graag fysiek en mentaal met uw dier.

- Wandelingen: Wij bieden standaard 5-6 wandelingen aan. We hebben geen gras (ideaal voor honden die allergisch zijn aan grasachtige planten.) Wij houden wel rekening met de gewoontes van uw dier. Wandelt u nooit met uw hond, zullen wij korte wandelingen doen tot ze hun behoefte doen en dan eerder meer mentaal bezigheden doen. Wandelt uw dier graag of is uw dier graag buiten dan wandelen we langer. 

- Privé en zaak: Wij hebben onze zaak op het gelijksvloers, de 1ste en 2de verdiep is onze privé. Wij voorzien camera toezicht tussen 22u en 7u (overdag ook) . Indien we merken in onze privé dat een hondje zicht niet goed kan leggen of wat moeilijk in slaapt geraakt, bekijken we of een aandacht moment, wandeling, hersenspel of moment in de hondenspeeltuin uw dier mentaal kan geruststellen. Doordat we wonen met de prive en zaak in het zelfde gebouw kunnen we ook zeer snel bij jullie dier zijn indien er iets zou voorvallen.

- Dierenarts: Wij hebben een contactdierenarts die regelmatig komt controleren van de aanwezige dieren.

- Foto's en video's tijdens het verblijf: Indien u graag foto's en video's wenst is dit zeker mogelijk. We kunnen deze om de 3 dagen toesturen via WETRANSFER (mail) of u alles sturen na de opvangperiode. Dit zullen voornamelijk foto's en video's zijn van tijdens wandelingen, hersenwerk, lounge ruimte, kamer enz....

- Mogelijkheid uw hond enkel te wassen en droog te blazen: U kunt uw dier met een kleine meerprijs laten wassen tijdens de opvangperiode. Wij doen dit enkel bij honden die een verzorgde vacht hebben (geen klitten of veel knopen). Dit is enkel mogelijk indien dit afgesproken is, niet wanneer het gevraagd wordt bij het ophalen of brengen van de hond.

- Deur op slot: Overdag en s'nachts zijn de deuren vast met een sleutel. Wij werken enkel op afspraak. Toevallige mensen die info vragen (die langs het gebouw lopen) kunnen niet zomaar binnenwandelen in onze zaak. Dit hebben we besloten voor de veiligheid van u dier als voor de rust. 

- Vachtverzorging: Wij bieden wel de basis vachtverzorging aan. Indien uw dier knoopvrij bij ons komt zal uw dier ook knoopvrij naar huis gaan.

- Ophaal en terugbreng dienst: Wij bieden gratis ophaal en terugbreng service binnen de 10km. Indien meer dan 10 km dan  rekenen we 0,50 euro/km extra aan(vanaf 10km).

- Gewoontes wat mag wel en wat niet: Indien uw dier dingen mag en niet mag horen we dit graag. Wij willen geen dingen aanleren dat ze thuis niet mogen. Mag uw dier niet in de zetel, dan houden wij hier rekening mee enz.... Gelieve ons dit mee te delen voor aanvang van de opvangperiode.

- Medicatie: Wij vragen geen meerprijs voor medicatie toe te dienen. Wij wensen wel dat alle medicatie meegegeven word om heel de opvangperiode te overbruggen.

Algemene voorwaarden opvang hondenhotel kunt u lezen bij reservering op ons programma.
Hou er rekening mee dat er 50% van totaalbedrag dient betaald te worden, dan pas staat jouw periode gereserveerd.
Betalingen gebeuren enkel via overschrijvingen EN alles dient volledig betaald te zijn voor aanvang.