Indoor hondenhotel volzet:

 T.e.m. 14 augustus 2021

Tarieven:

30 euro / aanwezige dag / hond 

50 euro / aanwezige dag / 2 honden 

10% korting indien 10 aanwezige dagen of meer aanwezig op totaal bedrag opvang.

Dagopvang : 25 euro / hond    (Vm brengen, ophalen ten laaste tegen 20u) 

Dagopvang enkel mogelijk buiten de vakantieperiodes. Uitzonderingen worden op fb geplaatst.


Datums die bijna volzet zijn of volzet zijn: (laatste update 21/7/2021 om 10u35)

15 augustus - ..... = 1 beschikbare plaatsjes

18 augustus - ..... = 2 beschikbare plaatjes

6 september - 12 september = 2 beschikbare plaatsjes

13 september - 15 september = 3 beschikbare plaatsjes

17 september - 19 september = 1 beschikbaar plaatsje

erna redelijk vrij beschikbare plaatsjes.


KAMER = 1 gastgezin (1 hond of meerdere honden van het zelfste gezin samen in 1 kamer.

Andere periodes niet vermeld hierboven zijn redelijk nog vrij voor reservatie ;-)


Indien u deels bij ons kunt komen tijdens uw periode werken we eventueel met een ander pension samen.

B.V. U wenst van 11 juli tot 20 juli te komen, dan kunnen wij uw dier de 17de s'avonds eventueel naar een naar u gekozen pension brengen. Wij werken graag met Happy Feet uit Zele samen maar een eigen keuze is ook mogelijk (pension of kennis/familie).Een periode opvang nemen om een volledige trimbeurt vroeger te laten gebeuren terwijl onze wachttijd salon langer is wordt afgewezen, enkel wassen en blazen bij einde periode is mogelijk, maar dient sowieso tijdig (3 weken voor aanvang)  aangevraagd te worden apart.

Bij uw reservatie dient u te weten dat wij geen rekening houden met nieuwe Corona Maatregelen als excuus. Het is een onzekere tijd en u kiest er zelf voor om een boeking uit te voeren ondanks alle onzekerheden. Wij dienen deze periode ook financieel te overbruggen. Om financieel verlies te compenseren zijn wij genoodzaakt de helft van het bedrag van elke boeking te behouden en dit niet kunnen teruggeven indien u annuleert (Ook geen voucher want we hebben andere mensen moeten weigeren) . Ook indien u de periode inkort, krijgt u geen vermindering in prijs voor reeds geplande reservaties. Hopende op uw begrip.

Kleine en middelmatige honden zijn welkom bij 

Animals Beauty Centrum.

Wij proberen zo goed mogelijk de gewoontes van thuis bij ons uit te voeren, zodat uw dier zich hier super voelt!


Daarom dient u langs te komen met uw dier voor een boeking goedgekeurd wordt, bij sommige honden wensen we graag eens 2 dagen uit te proberen. De rondleiding beperken we tot de inkom, speelruimte en trimsalon als er honden in hun kamer zijn.Een dag ziet er als volgt uit voor uw dier hier:

(Uiteraard het gemiddelde genomen omdat elke dag anders kan zijn)

8u: Hondjes worden uitlaten en krijgen hun ochtend eten in hun kamer. Erna worden de hondjes bij ons verdeeld na de eerste trimklant vertrokken is. Verdeling in de speelruimte, inkom, trimsalon en gang opvang.

11u45 - 13u30: eten we (Team) meestal beneden bij de hondjes en tegelijkertijd laten we de hondjes kort uit naar het bos of rechtover ons als het warme temperaturen zijn. De hondjes gaan na de korte wandeling naar bos of plasje rechtover , hersenwerk doen. De hondjes gaan naar hun kamer tot iedereen hersenwerk gedaan heeft. Erna worden ze terug verdeeld bij ons in de ruimtes.

17u15 - 19u: Femke en Nancy laten alle hondjes uit in het kleine bosje en de hondjes krijgen terug vers water en eten.

19u - 21u45 : Femke gaat naar prive (koken-eten). Via gsm of tablet blijft ze kijken in de kamers waar de honden zijn.

21u45 - 22u15: Femke laat rechtover het gebouw een kort plasje doen, indien een hondje niet plast gaan we naar kleine bosje als nog.

Over de dag gaat Nancy met de gezonde en fitte honden de langere wandeling doen, deze is meestal tussen 35 min. - 80 min. Afhankelijk wat de hond aan kan. Merken we dat uw hond(en) schuw/angstig reageert in het verkeer of algemene prikkels in de omgeving passen we onze wandelingen aan en houden we ons enkel aan de routine wandelingen  zodat uw dier niet onnodig stress moet ervaren.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nancy is voornamelijk van 9u tot tot 18u30 aanwezig voor de opvang, Femke van 18u30 - 8u volgende dag.

Indien een trimklant arriveert zorgen we dat hotelhonden die angstig zijn voor andere honden even naar de kamer gebracht worden om nadien de trimklant vertrokken is, terug bij ons te plaatsen.

Tijdens en tussen de trimbeurten is Nancy vaak bij de hotelgasten aanwezig. (Knuffelen, spelen, tv kijken enz..)

Tussen 22u00 en 08u00 hebben we zicht op onze tablet op de hondjes, krijgen zelfs melding bij beweging.

Op Dinsdag en Zondag hebben we geen trimklanten van het trimsalon en proberen we andere activiteiten meer te doen: Naar speelweide gaan, boswandeling Waasmunster, grasweide in Sinaai te gaan, Snuffelweide in Belsele enz... Dit ook rekening houden met het weer kunnen activiteiten eventueel uitgesteld worden.

In het Schooljaar 2021 - 2022 hebben we ook 2 stagiaires (Bio Broeders) die ons ook versterken in de zaak.


Voorwaarden:

- We dienen uw hond(en) te kunnen aanlijnen.

- Gaan niet over een hekje springen voor het minste prikkel.

- Geen vernielingen aan de kamer toebrengen. (Bij vernieling wordt het bedrag gevraagd van de kosten die moeten gebeuren voor terug op orde te stellen als voorheen)


Moesten we na een opvang periode twijfels hebben of uw dier bij ons manier van werken goed of niet goed past. Melden we dit tijdens en na het verlof met de klant mee. Dier dient opgehaald te worden als uw dier niet past in onze manier van werken. We raden aan een test overnachting te doen voor de langere afgesproken gereserveerde tijd.


Dagopvang (buiten schoolvakanties mogelijk, anders 3 dagen minimaal in vakantie periode)  voor een bepaalde dag kan niet meer gereserveerd worden via het online systeem, dit moet via telefonisch contact gedaan worden (sms ook mogelijk).Foto's en video's te bezichtigen op onze Facebook pagina:

Wat neem je mee als jouw viervoeter naar ons komt:

- Boekje (Paspoort)

- snoepjes (kleine snoepjes, geen grote kluiven/botten)

- Voeding (diepvries, vers of brokken of combinatie)

- mand/deken/bench enz...

- medicatie indien nodig

- halsband (eventueel tuigje ook, maar de halsband is het belangrijkste)

- korte lijn 

- Eet en drink kom

- Speelgoed dat in de kamer mag blijven liggen.

Als u uw dier brengt, gelieve op de tijd uw hond(en) te brengen die afgesproken is. We delen onze planning per kwartier en vinden het zeer belangrijk dat u op de afgesproken tijd uw dier brengt. Wij laten juist honden ervoor en erna uit en als u dit niet naleeft hebben andere honden hier hinder van. Wij vinden dit zeer belangrijk.


Belangrijk:

Indien u een reservatie wenst voor een periode dient 50% direct te betaald worden via overschrijving om je periode bij ons te registreren. Na ontvangst pas van 50% staat je reservatie vast bij ons. De andere 50% dient een week VOOR aanvang ook overgeschreven worden. Er wordt geen betalingen aanvaard in de zaak zelf!