Ons Team

Femke Verberckmoes & Kevin

Ik (Femke Verberckmoes) heb Animals Beauty Centrum opgestart op 1 juli 2016 omwille mijn hart voor dieren van jongs af als heel sterk is. Mijn eerste hond met mijn moeder samen was een Labrador Retriever  genaamd 'Frodo', dankzij hem ben in de hondenwereld gerold. Helaas is hij er niet meer. Maar dankzij hem wil ik graag baasjes helpen om de beste band te creëren met hun liefste viervoeter(s).

Intussen heb ik (Femke) samen met mijn vriend (Kevin) 2 lieve schatten van honden genomen: Lana (Samojeed) en Loebas (Duitse Dog). Dat ons gezin vormt. 

Hobby's : Met het gezin samen vertoeven in de zetel na 22u en zondags met de honden naar de snuffelweide gaan. Als ook Skeletten van dieren in elkaar zetten ;-)Nancy Hoste

(Voltijds verzorgster opvang en trimmen)

Nancy Hoste is ook een collega die bij ons werkt. Is ook de moeder van Femke. Ze delen dezelfde passie voor dieren.

Ze heeft zelf ook een hondje 'Lily' genaamd, een Yorkshire Terrier.

Zij volgt ook bijscholingen mee met Femke.

Ze neemt lily mee als er kleine hondjes aanwezig zijn in het hondenhotel.


Ik ben Maureen/Mokie ;-)

(Versterkt ons team op donderdag)

Afkomstig uit Zele waar ik met mijn gezin en 3 sloebers van poezen woon.
Ik heb met plezier mijn opleiding 'hondentrimmen"afgerond (2018-2020) in het Syntra te Asse.
Verder ga ik me nog regelmatig bijscholen met trimworkshops.
Ik werk heel diervriendelijk, en probeer het trimmen voor je huisdier als aangenaam te laten ervaren.
Ik heb een tijdje stage gevolgd bij Femke van Animals Beauty Centrum,en ben super tevreden dat ik haar team mag versterken.Amber De Koning

Ik ben Amber en ben 17 jaar. Ik volg opleiding bij de Bio- Broeders te Sint-Niklaas.  Mijn hart gaat uit naar dieren en heb zelf een Shih Tzu genaamd 'Samson' als beste vriend thuis. Daarom ben ik blij dat ik de kans van Femke krijg om mijn passie en kennis hier te vergroten door stage te doen van schooljaar 2021 - 2022 elke vrijdag.

Eline Everix

Hey, Ik ben Eline! Dit jaar loop ik hier stage (om de 2 woensdagen) tijdens mijn opleiding 'Dier- en landbouw-technische wetenschappen'. Ik heb voor deze richting gekozen omdat ik later graag 'Dierenzorg' zou willen studeren. In mijn vrije tijd rij ik graag paard en wandel ik graag met mijn konijnen en met mijn hond 'Pablo'. Ik zou tijdens deze stage graag meer bijleren over de vacht en algemene verzorging van honden en katten. Ik kijk al uit naar jullie komst!

Wij staan open voor 

stagiaires korte of lange periode en thuisstudie studenten

Versterk jij ons team?

Wij zorgen dat u verzekerd bent en de belangrijkste taken onder de knie krijgt.

Stuur gerust jouw gegevens naar animalsbeautycentrum@hotmail.com

Schooljaar 2021 - 2022 Hebben we 2 personen uit de Bio Broeders (Sint-Niklaas) en is het niet meer mogelijk stagiaires van de zelfde school aan te nemen. Zit je op een andere school? Mail ons gerust.