Opendeur/receptie 14u45 tot 15u30

Indien je graag wenst langs te komen op de opendeurdag en receptie van Animals Beauty Centrum geven wij om de 45 minuten een voorstelling. Indien je graag de voorstelling van 14u45 wenst deel te nemen (duurtijd 45 min.) Mag je reserveren en je plaatsje aanduiden. Gelieve het aantal aan te duiden met hoeveel mensen je komt zodat we mag 20 personen per voorstelling ontvangen.

Het verloop van deze 45 minuten wordt u het volgende aangeboden:

- Eerste 5 min. iedereen binnenlaten masker controle, handen ontsmetten en plaatsnemen in de binnenruimte waar iedereen een fruitsap, cava, water en bruiswater krijgt.

- Een voorstelling van 5 a 15 met microfoon en beamer projector op doek.

- Na de kleine voorstelling kan men de dia's van het begin van Animals Beauty Centrum tot nu in foto's en video's zien.

- Degene die graag de opvang en trimsalon van dichtbij wensen te zien kunnen per gezin de ruimtes afgaan van de overige tijd. Intussen gaan we met kleine hapjes rond.

- Om 15u25 dienen we helaas af te sluiten en moeten alle gasten zich begeven naar de uitgang. Nadien mogen jullie zeker nog contact opzoeken met ons voor vragen via bellen, smssen, facebook pagina, mail enz...

Deze opendeurdag/receptie is voor klanten van Animals Beauty Centrum als ook voor mensen die graag onze zaak eens willen zien van binnen. Op deze dag kunnen jullie de indoor hondenhotel bezichtigen.

Voor het trimsalon hebben wij een klantenstop.

0,00
Please select variants first